De band Ashes of Silence treedt op bij Jam Fever in De Zon.
De band Ashes of Silence treedt op bij Jam Fever in De Zon. Foto: Eigen foto

Een extra lang weekend met allemaal leuke activiteiten!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Dauwtrappen!

DRIEBRUGGEN - Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, kun je dauwtrappen in Driebruggen. Zoek je wandelschoenen op, zet je wekker op tijd en verzamel om 6.00 uur ‘s morgens, voor het Huis van Alles Driebruggen.

Einde seizoen ESTO

BODEGRAVEN - Hemelvaartsdag vindt bij ESTO de seizoensafsluiting plaats. Het hoge hoed toernooi vindt plaats en na de wedstrijden is er muziek met DJ Ricky G. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van ESTO.

Fietspuzzeltocht Oranjevereniging 

NIEUWERBRUG - Oranjevereniging Prinses Juliana uit Nieuwerbrug organiseert op 9 mei een fietspuzzeltocht. Inschrijven en starten is bij het Wierickehuis tussen 12.00 en 13.00 uur. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar gratis. 

Jam Fever

BODEGRAVEN - Op 10 mei doet de band Ashes of Silence de aftrap van Jam Fever. Deze band komt uit Rotterdam en is geïnspireerd door grootheden als Metallica, Trivium, Tool en Arch Enemy, gemixt met progressieve metal, thrash metal en groove metal.  Jam Fever begont om 20.00 uur in De Zon.  De toegang is gratis.

Pop-up kaart maken

BODEGRAVEN - Vrijdag 10 mei kun je een pop-up kaart maken tijdens de crea ochtend van ZorgMies ‘t Groene Hart. De koffie staat klaar, komt u ook? Maximaal 20 deelnemers. Aanmelden via 0172-787560 of via email info.groenehart@zorgmies.nl.

Voetbaltoernooi

BODEGRAVEN - ESTO en SAM Jongerenwerk organiseren vrijdag 10 mei een 7 tegen 7 toernooi voor jongeren van 14 tot en met 19 jaar. Het toernooi is van 11.00 uur tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Er zijn twee competities. Het is ook mogelijk mee te doen wanneer je geen team van 7 spelers weet samen te stellen. Stuur dan een mail naar Remco.Broere@senw-br.nl. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op https://www.senw-br.nl.

Zin in een potje koersbal? 

BODEGRAVEN - Vrijdag 10 mei is in De Meent weer koersbal.  Deelname kost 5 euro per persoon, inclusief 2 kopjes koffie of thee. Het is van 14.00 uur tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Aansluitend is het Bruin Café geopend tot 18.00 uur.  

Kunstmarkt in Evertshuis

BODEGRAVEN - Op zaterdag 11 mei is de Kunstmarkt in het Evertshuis. Dit evenement biedt kunstenaars de perfecte gelegenheid om hun werk tentoon te stellen en te verkopen aan honderden kunstliefhebbers. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang tot de Kunstmarkt is gratis. Meer informatie voor kunstenaars en bezoekers op www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl.

Workshop Breien voor beginners

BODEGRAVEN - Heb je altijd al eens willen leren breien? Doe dan mee met de driedelige workshop ‘Leren breien voor beginners’. De workshop vindt zaterdag 11 mei van 10.00 tot 11.30 uur plaats bij Zonder Meer, aan de Prins Hendrikstraat 11. Vrijwillige bijdrage gevraagd. 

Dans de 5 ritmes buiten in de natuur

REEUWIJK-BRUG - De 5Ritmes is een bewegingsmeditatie en geschikt voor iedereen die houdt van bewegen en dansen. Er zijn geen vaste danspassen, je danst alleen of met elkaar.  Je danst met een koptelefoon op. De meditatie vindt plaats bij de Surfplas. Bij slecht weer is het in de Mammoet. Het is van 10.30 uur tot 12.30 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina 5Ritmes.

Sprookjesdag 

BODEGRAVEN - Zaterdag 11 mei verandert het centrum van Bodegraven in een sprookjesfestijn. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op bov-bodegraven.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën