Luke in actie tijdens de wedstrijd tegen VZC.
Luke in actie tijdens de wedstrijd tegen VZC. Foto: Erwin Korevaar

BZ&PC verslaat ook het volgende obstakel

waterpolo

BODEGRAVEN- Afgelopen zaterdagavond traden de waterpoloërs van BZ&PC aan tegen VZC uit Veenendaal. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden aangezien VZC vorig weekend nog directe concurrent voor het kampioenschap De Linge/PCG versloeg.

De eerste periode was lang een doelpuntloze, pas na zes minuten vond Luke Rijnbeek het net en samen met een doelpunt van Luca Groenendijk eindigde de eerste periode in een 2-1 voorsprong voor de mannen uit Bodegraven. De tweede periode bleef een wisselwerking van doelpunten en dankzij de doelpunten van Stefan Sterk, Luke Rijnbeek en Henk Suur stond er een 5-4 voorsprong op het scorebord. De derde periode gaf BZ&PC gas en sloegen met doelpunten van Henk Suur, Stefan Sterk (2x) en Luke Rijnbeek (2x) een gat. VZC deed nog wel wat terug, maar wist het gat niet verder te dichten. Tussenstand 10-6. In het laatste kwart liet BZ&PC ongelofelijk mooi samenspel zien en werd het gat met de tegenstanders uit Veenendaal alleen maar groter.  Luca Groenendijk, Luke Rijnbeek, Stefan Sterk en Joey Schellingerhout(2x) zorgden voor een 16-8 eindstand.

Dikverdiende zege

voetbal

REEUWIJK-DORP - Soms win je wedstrijden, omdat de tegenstander pech heeft of dat je zelf geluk hebt. Dat ging allemaal niet op voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag. RVC, de nummer 10  van de derde klasse A, won verdiend met 3-0 van de nummer 2 BSC uit Benthuizen. Door een doelpunt van Frank Stolwijk kwamen de Reeuwijk-Dorpers al na twaalf minuten op 2-0 voorsprong. Even daarvoor maakte Jona van Egmond de openingstreffer. In de tweede helft was het weer raak voor Frank Stolwijk door een voorzet van Rens van der Werf keurig in het doel te werken.

Succes roeiers

roeien

REEUWIJK - Zaterdag 23 maart werd voor de Goudse junioren het langebaan roeiseizoen afgesloten met een wedstrijd in dubbeltweeën over 2,5 kilometer op de Amstel. Emma Wissing en haar maatje Milou Galdeij van roeivereniging Iris te Lisse gingen er bij de meisjes met de winst vandoor. Ook werd er door de Roei- en Zeilvereniging aan de Notaris d' Aumerielaan twee tweede plekken gehaald.