Afbeelding
Foto:

Expositie vrijwilligers Groene Harthuys

zaterdag 1 oktober 10:00 - 17:00

Onder de vrijwilligers van Het Groene Harthuys , blijken echte creatievelingen te zitten.  Vanaf 8 augustus exposeren zij hun werk in Het Groene Harthuys in de Bouwsteeg 6 Bodegraven.

Er is een grote verscheidenheid in  het werk van  de zes exposanten :  schilderijen, fotografie en keramiek. De schilderijen van Ilona Koot zijn veelal door de natuur  geïnspireerd. Eefje Tijsterman speelt in haar schilderijen met kleuren en realiteit en abstractie wisselen elkaar af. Wil Koevoets legt de omgeving om zich heen vast. Ysbrand Swart zoekt en fotografeert  in de natuur naar minimalistiche  kunstwerkjes. Keramist Bas Domburg laat de bekende watertoren in de Meije  zien. Teus Boelen maakt composities in hout in combinatie met hardsteen.

Openingstijden van 10.00 – 17.00 uur op dinsdag, vrijdag en zaterdag.