Afbeelding
Foto:

Het Breihuis

donderdag 13 oktober 13:30 - 15:00

Elke tweede donderdag van de maand kan je gezellig naar binnen lopen om te handwerken. Ook wordt er aandacht besteed aan het oefenen met de Nederlandse taal.

Elke tweede donderdag van de maand van 13.30 uur tot 15.00 uur ben je van harte welkom in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel, Batavierlaan 4. Je kan gewoon naar binnen lopen, het is niet nodig om je aan te melden. Wol en naalden zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen spulletjes meenemen. Het Breihuis wordt georganiseerd door het Taalhuis. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan het oefenen met de Nederlandse taal. Het is dus niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook!

Website: https://www.bibliotheekdegroenevenen.nl/activiteiten/agenda/taalhuis/het-breihuis.08092022.html 

Locatie