Afbeelding
Foto:

Joost Spijkers – Hotel Spijkers

donderdag 13 oktober 2022 20:00 t/m 22:30

HOTEL SPIJKERS is de nieuwe avondvullende muziektheatervoorstelling van Joost Spijkers en zijn band. Een eenmansopera over levenshonger: het verlangen naar samenzijn en hoe het in leven houden van herinneringen vrijheid brengt. Gezongen, gespeeld, gedanst en verteld door Joost Spijkers. Teksten zijn speciaal geschreven door toneelschrijver Peer Wittenbols. De muziek bestaat uit bewerkingen van eeuwenoude traditionals en nieuw geschreven composities van Arend Niks, Stanislav Mitrovic en Joost zelf.? 

In HOTEL SPIJKERS loopt een man geschrokken en verdwaasd de lobby van een hotel binnen. Zijn kleding druipt van het water en hij zit onder de butsen en de schrammen. Over zijn arm hangt zijn kleddernatte trouwpak. Hij slaat op de hotelbel en wacht op de nachtportier. Het orkest in de lobby speelt onverstoorbaar door. Tijdens het wachten flitst het leven van de man aan hem voorbij. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis. Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt er samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren… 

DONDERDAG 13 OKTOBER

AANVANG 20:00 uur

Website: https://www.evertshuis.nl/joost-spijkers-hotel-spijkers

Locatie

  • Evertshuis

    Julianastraat 4
    Bodegraven