Afbeelding
Foto: Alzheimer Nederland

Alzheimer Café - Ontmoetingsplek voor iedereen die met dementie te maken heeft

maandag 17 oktober 2022 19:30 t/m 21:00

Locatie:           Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1, Gouda 

Tijd:                 19:30 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur 

Thema:            Technologie & domotica als steun 

Smartphones, apps en (zorg)robots: ze zijn steeds belangrijker geworden in deze digitale tijd. En kunnen goed helpen als hulpmiddel om langer thuis te wonen. Wat is er mogelijk? U krijgt praktische voorbeelden en tips.

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Reeuwijk en Bodegraven een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplek waar informatie, tips/adviezen en ervaringen worden gedeeld over leve met dementie en de gelegenheid wordt geboden vragen te stellen. Elke maand is er een ander thema met een spreker, en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedereen die met dementie te maken heeft is van harte welkom.

Meer informatie en de jaaragenda vindt u op: 

https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland