Beeld: pexels.com
Beeld: pexels.com

Muziek op Schoot en Peutermuziek

maandag 3 oktober 2022 9:00

BODEGRAVEN - Muziekschool De Wissel start op 3 oktober met nieuwe cursussen Muziek op Schoot en Peutermuziek. De cursus wordt gegeven op maandagochtend en is bedoeld voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar met een ouder. Noten kunnen lezen is niet nodig, iedereen kan meedoen. Muziek stimuleert een intensieve samenwerking van de beide hersenhelften. Uit onderzoek naar de relatie tussen intelligentie en muziek blijkt keer op keer dat muziek de ontwikkeling van kinderen stimuleert. De cursus bestaat uit 10 lessen en start op maandag 3 oktober. In zowel de babygroep als de dreumes- en peutergroepen is nog plaats. Kom zingen, spelen, dansen en bovenal samen genieten van muziek. U kunt niet vroeg gegoeg beginnen met zingen, dansen en bovenal samen genieten van muziek!


Kijkt u voor meer informatie over deze cursussen op muziekschoolbodegraven.nl. Aanmelden via info@muziekschoolbodegraven.nl.

Locatie