Afbeelding
Foto:

Werkcafé - iedere 1e dinsdag van de maand

dinsdag 4 oktober 2022 14:00 tot 16:00

Werkcafé: voor werk- en scholingsvragen

Heb je geen werk maar wil je graag aan de slag? Verlies je je baan of vind je je werk niet leuk meer? Droom je van een diploma, of wil jij je laten omscholen? Wil je ondernemer worden? Of juist je koers veranderen of stoppen met je bedrijf?

Bij het Werkcafé in het Evertshuis in Bodegraven maak je een stap naar (ander) werk of (om)scholing.

Je kunt zonder afspraak binnenlopen. Het is vrijblijvend, kost je niets en er staat een gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

Stel je vragen en samen kijken we hoe we je jou kunnen helpen. Met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past!