Afbeelding
Foto:

Chansons van Edith Piaf – Les Triadours

zondag 9 oktober 2022 15:00

Chansons zijn door het gelijknamige televisieprogramma van Matthijs van Nieuwskerk geliefder dan ooit. De beroemdste zangeres van het Franse chanson is Edith Piaf, met hits als La Vie En Rose, L’Hymne A L’Amour, Milord en Non, Je Ne Regrette Rien. Het Belgische Les Triadours geeft je met de muzikale voorstelling ‘Edith’ aan de hand van Piafs muziek een inkijkje in het bewogen leven en werk van Edith Piaf. 

Mireille Vaessen is de zangeres en frontvrouw van het uit België afkomstige Les Triadours en zij dook voor deze muzikale voorstelling in de brieven, interviews en films van Edith. Vaessen speelde muziektheater voor jong en oud en zingt al heel haar leven in verschillende genres. Van jazz, blues en soul tot echte rock ’n roll. Vol overgave vertelt ze hier een verhaal van armoede en hoop, passie en verdriet, succes en ongeluk, maar altijd doorspekt met die onsterfelijke chansons. Ze laat zich muzikaal bijstaan door Martine de Kok (piano, accordeon & zang)) en Sam Pasternak (gitaar, cello & piano). 

ZONDAG 9 OKTOBER 2022

AANVANG 15:00 uur

Website: https://www.evertshuis.nl/chansons-van-edith-piaf 

Locatie

  • Evertshuis

    Julianastraat 4
    Bodegraven