Afbeelding
Foto:

parkrun Reeuwijkse Hout (5km)

zaterdag 19 februari 2022 9:00 t/m zaterdag 31 december 9:00

Een gratis, wekelijks loopevenement met tijdsregistratie.

De start van de Reeuwijksehout parkrun vindt plaats op 19 februari om 9:00 en zal daarna elke zaterdag op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.

parkrun is een gemeenschapsevenementen, georganiseerd door vrijwilligers en gratis voor iedereen. Het evenement gebruikt een simpel tijdsregistratiesysteem dat elke deelnemer een tijd voor hun 5 km geeft.

Bij parkrun draait om het meedoen en er bij zijn.  Het maakt niet uit hoe snel de deelnemers zijn, van eliterenners tot beginners. Ze worden aangemoedigd te rennen, joggen, wandelen of mee te helpen als vrijwilliger. Samen met vrienden, familie en kinderen, iedereen is welkom tijdens parkrun. 

 www.https://www.parkrun.co.nl/reeuwijksehout

Locatie