Burendag in De Spil

zaterdag 24 september 2022 10:00

Burendag in De Spil

REEUWIJK - 24 september is het Burendag in De Spil in Reeuwijk. Het belooft een gezellige dag te worden met optredens en demonstraties. 

’s Ochtends geeft de line dance vereniging een optreden en ’s middags komen de dames van Twice a lady zingen. Twice a lady zingt Nederlandstalige nummers van de jaren 40 tot en met de jaren 70. Verder zijn er demonstraties in de beweegtuin en demonstraties van Combidans en Bewegen voor Ouderen.

In De Spil staan er stands van verpleeghuis De Reehorst, de dagbesteding, de Alzheimer Vereniging, de seniorenvereniging, de handwerkclub, de Zonnebloem en de bewonersvereniging van Ravenhorst, Vrijhoef en Schouw. En bezoekers kunnen Japans biljarten, sjoelen of biljarten.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Er staat koffie, thee en limonade klaar. En de winkeliers van de Miereakker hebben gezorgd voor lekkere hapjes.

De weersvoorspelling ziet er goed uit voor 24 september. Behalve een gezellig praatje met de buren, kunnen de bezoekers ook op hun fiets stappen en de fietstocht We bike 4 Alzheimer rijden. Meedoen kost vijftien euro per persoon. De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van thematafels voor verpleeghuis De Reehorst. Deze tafels bieden de bewoners houvast wat betreft de seizoenen en de feestdagen. Opgeven kan via de website www.webike4alzheimer.nl.

Locatie