Afbeelding
Foto:

Neel Verdoorn Dance Projects i.s.m. Doelen Ensemble – Ballads

zaterdag 24 september 2022 20:00 t/m 22:00

Het DoelenEnsemble en Neel Verdoorn Dance Projects slaan de handen ineen voor een weergaloos mooie voorstelling over de Ballade. Met muziek van Guillaume de Machault, Melody Gardot, Sting, Chopin e.a. 

Ballads vertelt het verhaal van de ballade door de eeuwen heen. Eén van de oudste liedgenres waarin thema’s als liefde, dood, trouw en ontrouw, geluk en verleiding worden bezongen. In de huidige maatschappij waarin mensen individueel georiënteerd zijn, de wereld steeds groter wordt en aan ieders voeten ligt, lijkt alles maakbaar. 

De ballade vormt een verbindende factor, troostend en verzoenend juist in deze tijd waarin mensen worstelen met gevoelens en weer op zoek zijn naar de menselijke maat en wezenlijk contact met anderen: je bent niet alleen. 

ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022

AANVANG 20:00 uur

Website: https://www.evertshuis.nl/neel-verdoorn-dance-projects 

Locatie

  • Evertshuis

    Julianastraat 4
    Bodegraven