Wandeling in augustus in heerlijk zonnetje. Beeld: mijnklimaatpartij
Wandeling in augustus in heerlijk zonnetje. Beeld: mijnklimaatpartij

Leer Nieuwerbrug wandelend kennen

dinsdag 27 september 2022 20:03

NIEUWERBRUG - Iedereen is van harte welkom om op dinsdagavond 27 september 2022 van 19.00 tot 20.30 uur mee te wandelen in (de omgeving van) Nieuwerbrug. Het wandelen staat centraal, dus sluit vrijblijvend aan. Neemt u vooral ook anderen mee, gezellig!

Start bij Wierickehuis

Het startpunt is het Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1 in Nieuwerbrug. Het makkelijkste is om op de fiets te komen. De start is om 19.00 uur. 

De route

De wandeling is ongeveer 5 kilometer (een goed uur wandelen). Het grootste gedeelte van de route is over verharde paden. Eén wandelpad gaat over steentjes (waaronder olivijn). Heeft u een hond? Die kan en mag gewoon mee. Aanmelden is niet nodig en het kost niets.

Wandel maandelijks mee

Het is de bedoeling om iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling te houden, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen starten. Dus neemt u gezellig iemand mee en sluit u aan bij deze gezonde wandelgroep!

Meer informatie: 06-48153543 en www.mijnklimaatpartij.nl