Afbeelding

Lezing ‘Het Puberbrein, een handleiding’ – LIVE en ONLINE

dinsdag 27 september 2022 19:41

BODEGRAVEN- REEUWIJK - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Bodegraven-Reeuwijk organiseert op 27 september in Bodegraven de lezing ‘Het Puberbrein, een handleiding’ van Aletta Smits, voor ouders die hun puber beter willen begrijpen. 

Dr. Aletta Smits geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Een brein dat voor veel volwassenen onbegrijpelijk is. In de lezing legt zij uit hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - volwassenen die de puberleeftijd zijn ontgroeid - daarmee om kunnen gaan.

De lezing vindt plaats op dinsdag 27 september 2022 van 19.30-21.00 uur in het Evertshuis te Bodegraven. De kosten zijn vijf euro per persoon. 

Aanmelden voor het bijwonen van de lezing kan via het online aanmeldformulier.

Locatie