Afbeelding

Voorstelling door de band Gigs

zondag 1 oktober 2023 15:00

De band Gigs bestaat uit 4 multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmig hun mannetje staan. De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen Gigs een verrassende combinatie op van onder andere Pop, Rock & Roll, Westcoast, Ierse Folk en Country & Bluegrass. 

De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom, pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt en op een aangenaam geluidsvolume. 

U bent zondag 1 oktober 2023 welkom om 14.45 uur. De show begint om 15.00 uur. Entree is gratis, maar vergeet niet te reserveren via e-mail (info@hetgroeneharthuys.nl). 

Locatie