Opvoeden is niet altijd makkelijk om te doen.
Opvoeden is niet altijd makkelijk om te doen. Foto: Shutterstock

Bounz ouderavond - Positief opvoeden

maandag 20 november 2023 19:45

REEUWIJK-BRUG - Opvoeden is een hele uitdaging. Zeker als je soms niet goed weet hoe je met ongewenst gedrag moet omgaan. Op maandag 20 november vindt een Bounz ouderavond plaats waar je je vragen kunt stellen en tips krijgt. 

Een opvoedmethode die je bij ongewenst gedrag kan ondersteunen is positief opvoeden. Je leert goed te communiceren met je kind, hun emoties en om je relatie te verbeteren. Daarnaast helpt het jou om je zelfverzekerder te voelen en stress te verminderen. De kinderen ontwikkelen zich beter en de kans op gedrags- en emotionele problemen wordt kleiner.  Tijdens deze avond kan je jouw vragen stellen over opvoeding, krijg je persoonlijke tips en hulp bij de opvoeding.  De ouderavond is van 19.45 tot 21.00 aan de Pasteurstraat 6. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.