Archiefbeeld Sinterklaasorkest.
Archiefbeeld Sinterklaasorkest. Foto: Luciënne de Valk

Sinterklaasorkest in het Evertshuis

dinsdag 21 november 2023 9:47

BODEGRAVEN - Sinterklaas is in het land en dat betekent dat het sinterklaasorkest voor 1 middag bij elkaar komt om leuke sinterklaasliedjes in te studeren. Later in de middag vindt een optreden plaats voor familie, vrienden en bekenden. De organisatie hoopt natuurlijk dat sinterklaas ook komt luisteren. 

Het sinterklaasorkest is speciaal voor beginnende muzikanten. Ook leerlingen die geen lessen volgen bij MCB mogen meedoen. Het oefenen van de liedjes is van 13.00 tot 14.30 uur. Het optreden is om 15.00 uur in de foyer van het Evertshuis en gratis toegankelijk voor publiek. 

Als je mee wil doen stuur dan een mail met jouw gegevens naar muziekcollectiefbodegraven@gmail.com. Meedoen kost 3 euro. Je krijgt bladmuziek en wat lekkers in de pauze en bij het concert.