Banenmarkt in de Sint Janskerk.
Banenmarkt in de Sint Janskerk. Foto: Astrid den Haan

Banenmarkt voor werkzoekers en omscholers

donderdag 23 november 2023 10:00

GOUDA -  Werkgevers Servicepunt Midden-Holland organiseert op donderdag 23 november van 10.00 tot 12.30 uur een grootschalige banenmarkt. Er doen ruim 40 werkgevers mee. 

Werkgevers op de banenmarkt

Bouw, schoonmaak, zakelijke dienstverlening, detailhandel, techniek, ICT, groen, logistiek, transport en zorg. Bijna alle denkbare branches zijn vertegenwoordigd op de banenmarkt met functies op praktisch geschoold, mbo, hbo en wetenschappelijk niveau. Daarnaast is het Werkcafé aanwezig voor al je vragen over werk, loopbaanontwikkeling en (om)scholing. Zo kom jij altijd een stapje dichterbij je nieuwe baan. 

Aanmelden

Heb je al langere tijd geen baan, maar wil en kan je wel werken? Droom je van een nieuwe baan? Of wil jij het roer volledig omgooien? Iedereen heeft een eigen, persoonlijke reden om een (nieuwe) baan te zoeken. Maar besef wel dat alleen jíj de stap kunt zetten om het ook daadwerkelijk te doen. Meld je aan op www.wspmiddenholland.nl, scroll iets naar beneden en klik bij evenementen op ‘Banenmarkt’. Vul het formulier in en je staat op onze gastenlijst. Bepaal op de dag zelf wanneer je binnenloopt, als het maar tussen 10.00 en 12.30 uur is. 

De banenmarkt vindt plaats in de Sint Janskerk in Gouda.