Meisje luistert naar haar vader.
Meisje luistert naar haar vader. Foto: Shutterstock

En nu is het genoeg!

donderdag 23 november 2023 20:00

En nu is het genoeg!

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert 23 november in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een Webinar voor ouders van kinderen van 1 tot en met 12 jaar uit de GGD regio Hollands Midden. Tijdens het webinar staan kinderen centraal die maar niet luisteren, geen ‘nee’ accepteren en voor je gevoel een loopje met je nemen. 

In dit Webinar bespreken we hoe je liefdevol maar duidelijk grenzen kunt aangeven en hoe je kinderen helpt om beter mee te werken en te luisteren. Ook komt aan bod hoe je zélf relaxed en overeind blijft als je kind stormachtig of brutaal is. We bekijken hoe je afspraken met elkaar kunt maken die het leven voor iedereen fijner maken.

Het Webinar ‘En nu is het genoeg!’ vindt plaats op donderdag 23 november van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor dit gratis kan via www.cjgcursus.nl.