De naaimachines staan klaar in het Huis van Alles Bodegraven.
De naaimachines staan klaar in het Huis van Alles Bodegraven. Foto: Pexels

Repareren en verstellen in Huis van Alles Bodegraven

donderdag 23 november 9:00 - 11:30

BODEGRAVEN - Elke donderdag van 09.00 tot 11.30 uur staan er naaimachines klaar in het Huis van Alles Bodegraven. Je kunt je kleding repareren, gordijnen naaien en nog veel meer. Er is garen en andere naaibenodigdheden. Je lievelingsbroek met een scheur, een blouse waar een knoopje vanaf is of een jurk die toch net iets korter mag. Alles kun je komen repareren of verstellen. En natuurlijk staan de vrijwilligers van het Huis van Alles voor je klaar met al hun naai- en reparatiekennis om jou op weg te helpen met naald en draad of met de naaimachine. Ook leren ze je graag tips & tricks, zodat je later thuis ook aan de slag kunt. Het kost 2,50 euro om gebruik te maken van de naaimachines. Je hoeft je niet aan te melden. Meer informatie? Mail dan naar bodegraven@huisvanalles.nl.