Afbeelding
Foto: De Zon Bodegraven

Pietendisco bij De Zon Bodegraven

vrijdag 24 november 2023 18:30 tot 20:00

Pietendisco in De Zon op vrijdag 24 november. Wat was het weer gezellig afgelopen maand bij de KidsDisco. En wat hebben we weer lekker gedanst en gezongen met z’n allen. Buiten wordt het steeds kouder en dat betekend dat Sinterklaas ook weer onderweg is naar ons koude gure kikkerlandje. We kunnen dus weer enthousiast uitkijken naar de traditionele Pietendisco. Elk jaar weer een extra gezellig feestje waar we ook dit keer weer een aantal pieten hopen te verwelkomen.

Vrijdag 24 november regent het weer pepernoten in De Zon en draaien we lekker veel sinterklaasliedjes om op te dansen.Jij komt toch ook?

De tijden zijn zoals altijd van 18:30 – 20:00 uur en met een beetje geluk kunnen er nog meer pietjes even tijd vrij maken om mee te dansen. Wat denk jij?

Uiteraard zal de kleine bar open zijn voor alle ouders die gezellig willen meegenieten. Koffie en thee krijg je uiteraard nog steeds van ons maar ook voor andere versnaperingen kan je bij onze enthousiaste barkeepers terecht.

Datum: 24 november
Tijd: 18.30 uur - 20.00 uur
Locatie: De Zon Bodegraven
Kosten: 2,50
Tickets reserveren? Ga naar de website van De Zon Bodegraven.


 De Zon Bodegraven

Locatie