Afbeelding

Reeuwijk Klassiek – Calefax Reed Quintet

vrijdag 24 november 2023 20:15

Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al vijfendertig jaar houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podium-presentatie. Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het rietkwintet.

Zij spelen samen in de ongewone samenstelling van hobo, saxofoon, fagot, klarinet en basklarinet. Het ensemble speelt klassieke muziek met popmentaliteit. Er wordt staande, regelmatig uit het hoofd zonder bladmuziek gemusiceerd en de concerten worden ter plekke mondeling toegelicht. Calefax geeft tientallen concerten per seizoen, waaronder ook in het buitenland.

VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023

KLASSIEKE MUZIEK

AANVANG 20.15 uur

INFO en TICKETS via www.reeuwijkklassiek.nl/ of https://www.evertshuis.nl/reeuwijk-klassiek-calefax-reed-quintet

Zalencentrum De Brug in Reeuwijk

Locatie