Afbeelding

Apennoten – Een Kist vol Sintliedjes (3+)

zaterdag 25 november 2023 15:00

Speciaal voor de sinterklaas periode heeft Apennoten een vrolijke voorstelling vol met Sinterklaasliedjes gemaakt! Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed?

Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten! De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist?

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden. De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke (of Saskia) én het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Tickets bestellen? Ga naar https://www.evertshuis.nl/apennoten-een-kist-vol-sintliedjes

ZATERDAG 25 NOVEMBER 2023

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 15:00 uur

ENTREE € 12,50 incl. limo en lekkers*

(*en een kopje koffie of thee voor ouders/verzorgers na de voorstelling)

Locatie