De locatie van het Thuishuis.
De locatie van het Thuishuis. Foto: Thuishuis Reeuwijk-Dorp

Informatiebijeenkomst Thuishuis Reeuwijk

zaterdag 25 november 2023 14:30

REEUWIJK-DORP - Op zaterdagmiddag 25 november houden Stichting Thuishuis Reeuwijk en Stichting Monumentaal Erfgoed Reeuwijk gezamenlijk een bijeenkomst voor mensen die meer willen weten over wonen in het toekomstige Thuishuis. 

Om dit Thuishuis te realiseren wordt op het moment het Klooster grondig verbouwd. Er komen 8 verschillende appartementen voor alleenstaanden vanaf 55 jaar. Ieder heeft een eigen woonruimte en daarnaast delen de bewoners een woonkamer, woonkeuken, wasruimte, hobbyruimte en tuin. U bent van harte welkom om al uw vragen te stellen. Neem gerust familie of vrienden mee. De koffie en thee staan klaar vanaf 14.00 uur, de bijeenkomst start om 14.30 uur in Dorpshuis de Kaag. Vragen? Mail naar info@thuishuisreeuwijk.nl of bel 06-57952702.