Sint gaat op de duurzame toer!
Sint gaat op de duurzame toer! Foto: mijnklimaatpartij

Scoor je sintkado in de Klimaatwinkel

zaterdag 25 november 2023 11:00

BODEGRAVEN - Ook dit jaar is sinterklaas op zoek naar duurzame en leuke kado’s. Daarom organiseert mijnklimaatpartij op zaterdag 25 november een ruil-en deelevent voor speelgoed, kinderboeken, spelletjes en puzzels in de Klimaatwinkel. Want ook de sint let op het klimaat en duurzaamheid en vindt hergebruik van spullen belangrijk.

Kom naar het sint ruil- en deelevent
Lever speelgoed, kinderboeken, spelletjes en puzzels in op vrijdagavond 24 november tussen 19.00 en 21.00 uur bij de Klimaatwinkel. Op zaterdag 25 november kan iedereen tussen 11.00 en 13.00 uur de kado’s scoren!

Voor iedereen een kado
De mijnklimaatpartij zorgt dat alles wat aan het eind van dit ruil- en deelevent overblijft, terecht komt bij partijen/kringloopwinkels die weer andere(hulp)sinterklazen kunnen helpen. Zo heeft iedereen een leuk sintfeest met een kado!

Wil jij spullen komen brengen maar lukt dat niet op vrijdagavond 24 november? Mail dan naar info@mijnklimaatpartij.nl en zij zoeken daar een goede oplossing voor.
De Klimaatwinkel is in Prins Hendrikstraat 10 in het centrum vanBodegraven.