Afbeelding

Sinterklaas in Reeuwijk-Dorp

zaterdag 25 november 2023 9:00 tot 11:00

Het is bijna weer zover, ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten weer een bezoekje brengen in Reeuwijk Dorp. Op zaterdagmorgen 25 november is het groot feest in Gasterij Vergeer. Alle kinderen uit Reeuwijk-Dorp, van 0 jaar t/m groep 5, zijn van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Voor de kinderen is dit feest gratis. Ouders/ verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Aan hen wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd. In de pauze krijgen alle ouders een heerlijk kopje koffiee, aangeboden door Gasterij Vergeer.

Om alles soepel te laten verlopen en om zoveel mogelijk kinderen uit Reeuwijk-Dorp te verwelkomen, hee ieder kind een entreekaartje nodig om de zaal in te komen. Op school zijn de brieven en entreekaartjes uitgedeeld. Hee u geen brief ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Debby Vermeulen, tel. 06-21930481.

Programma:
09.00 uur: Verzamelen op het schoolplein van Basisschool de Bron (aan de kant van de Melkschouw)
09.15 uur: Aankomst van Sinterklaas, gevolgd door een optocht
09.45 uur: Sinterklaasfeest in Gasterij Vergeer
11.00 uur: Vertrek Sinterklaas

Locatie