BOE | Bezoek – Ontmoet – Eet mee
BOE | Bezoek – Ontmoet – Eet mee

BOE | Bezoek – Ontmoet – Eet mee met de Kunstenaar

zondag 26 november 2023 13:00

Altijd al eens hebben willen eten bij en met de kunstenaar dan is dat mogelijk bij Atelier | Galerie Marryzglaz in Bodegraven. Naast een bezoek aan de Galerie is er niet alleen een ontmoeting met glaskunstenaar Marry Buiks maar wordt er in zijn inspirerende ruimte ook met hem gegeten. Tijdens de kunstenaarslunch zal Marry in gesprek gaan over o.a. zijn werkwijze, stijl, gemaakte kunst en kan men een kijkje nemen in zijn atelier. Met tafelgenoten zullen er dan ook mooie gesprekken ontstaan.

Graag aanmelden alleen via marryzglaz@outlook.com Het advies is om, gezien de beperkte beschikbare plekken,  tijdig te reserveren. Voorkeur voor een andere dag en bij een groep van minimaal 8 personen? Laat het ook even via de mail weten.

Kijk voor meer informatie op https://www.marryzglaz.com/.

Locatie