Afbeelding

Film: Alice, Darling (MATINEE)

zondag 26 november 2023 15:00

Deze film wordt in samenwerking met Innerwheel georganiseerd in het kader van Orange the World. De wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag.

Het verhaal:

Een jonge vrouw, gevangen in een schadelijke relatie, gaat een weekend weg met haar beste vriendinnen. Maar tijdens het weekend komt ze erachter dat ze een onbewuste deelnemer is in een interventie. Anna Kendrick speelt de rol van haar leven in een film over de gevaren van psychische mishandeling, manipulatie en vriendschap.

Regie: Mary Nighy | Acteurs: Anna Kendrick, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick

ZONDAG 26 NOVEMBER 2023
FILM
AANVANG 15:00 UUR
ENTREE € 11,00 incl. pauzedrankje

Ga voor meer informatie over Innerwheel naar www.innerwheel.nl/ en over Orange the World www.orangetheworld.nl/

Tickets bestellen? Ga naar de website van Het Evertshuis

Locatie