Afbeelding
Foto: OPBR

Symposium “Maak duurzaamheid concreet”

maandag 27 november 2023 19:00

Op het komende symposium 27 november betreden diverse sprekers het podium. Zij weten inspirerende ideeën om te zetten in concrete acties. Deze avond krijg je geen ideologische vergezichten, maar een realistische stand van zaken. Een avond waar je als ondernemer wat aan hebt!

Waar gaat het over?

Verduurzaming van de bouw, met kansen voor agrariërs en bouwers. Een inspirerend betoog van Jan Willem van de Groep.Een duurzaamheidsadviseur in dienst, wat levert dat op? Iida Iloniitty vertelt wat haar taken zijn bij Van der Sterre.Duurzaam in de praktijk: praktijkvoorbeelden van ondernemers uit Bodegraven-ReeuwijkStedin: kansen en bedreigingen van netcongestie in Bodegraven-ReeuwijkODMH: stand van zaken van de lijst energiebesparende maatregelen.SEB-MH: kosteloze hulp aan ondernemers bij duurzaamheidsvraagstukken

De locatie van het symposium is Unica, Beneluxweg 2 in Bodegraven. Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 stipt. Einde 21:30 uur, met een drankje achteraf.

Laat je goed informeren en mis deze avond niet. Een uitnodiging met een gedetailleerder programma en de sprekers volgt.

Ga naar de website van OPBR om je aan te melden. 

Locatie