Hoe kun je omgaan met iemand met niet-aangeboren hersenletsel?
Hoe kun je omgaan met iemand met niet-aangeboren hersenletsel? Foto: Pexels

Lotgenotenbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

woensdag 29 november 2023 19:00

Lotgenotenbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en Gedeelde Zorg organiseren op woensdag 29 november een online lotgenotenbijeenkomst speciaal voor naasten van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Hoe kun je omgaan met iemand die te kampen heeft met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie? Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Het thema is deze keer ‘NAH krijg je niet alleen’. De impact van niet-aangeboren hersenletsel is groot voor iemand die dit overkomt, maar dit geldt ook voor de naasten en omgeving. Tijdens een drukbezochte voorlichtingsbijeenkomst kwam dit nadrukkelijk naar voren. U kunt in gesprek met ambassadeurs en een ervaringsdeskundige van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en met lotgenoten. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij problemen op?


De online bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur. De ‘digitale inloop’ is vanaf 18.45 uur. U ontvangt tijdig de link om deel te nemen. Aanmelden kan per mail via info@gedeeldezorgmh.nl (of eventueel telefonisch via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam en e-mailadres door. De bijeenkomst is gratis.