Afbeelding
Foto: Dave van Hout

2000 Unplugged

vrijdag 1 december 2023 20:00

2000 UNPLUGGED neemt je mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top2000! Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers.

De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 of en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

Tickets reserveren? Ga naar https://www.evertshuis.nl/2000-unplugged

VRIJDAG 1 DECEMBER 2023

MUZIEK

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 22,50 incl. drankje

Locatie