Schrijf ook een brief tijdens de 'Write for rights'-actie van Amnesty International.
Schrijf ook een brief tijdens de 'Write for rights'-actie van Amnesty International. Foto: Shutterstock

Write for rights actie

vrijdag 8 december 2023 10:30

BODEGRAVEN - Schrijf mee op 8 december tijdens de ‘Write for Rights’-actie van Amnesty International in het Groene Hart Huys.

Op 10 december is het de Internationale Dag van de Rechten van de Mens. Op en rond die dag schrijven mensen wereldwijd miljoenen brieven tegen onrecht. Voor mensen die onterecht vastzitten, of bedreigd en gemarteld worden, omdat ze opkomen voor hun rechten. Ook in Bodegraven worden weer brieven geschreven tijdens de ‘Write for Rights’-actie van Amnesty International, namelijk op vrijdag 8 december in het Groene Harthuys.

Je kunt één of meerdere brieven schrijven, maar elke brief die je schrijft kan het verschil maken. Er liggen voorbeeldbrieven klaar, die je kunt overschrijven, dus het is niet moeilijk of ingewikkeld. Amnesty International zorgen dat ze op het juiste adres komen, dus het kost weinig moeite om iets voor deze mensen te kunnen betekenen! 

Het schrijven vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur.