Borefts Bier Festival
Borefts Bier Festival

Borefts Bier Festival

vrijdag 22 september 2023 0:01 tot zaterdag 23 september 23:59

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september organiseert Brouwerij de Molen alweer de volgende editie van het Borefts Bier Festival.

Het Borefts Bier Festival is een internationaal bekend bierfestival dat in en om de brouwerij in Bodegraven wordt gehouden. Er komen maar liefst 23 internationale craft brouwerijen bijeen en geven bezoekers de keuze uit meer dan 250 verschillende bieren. Ook Brouwerij de Molen zelf heeft tijdens het festival 30 verschillende specials op tap!

Borefts Bier Festival trekt bezoekers van over de hele wereld en is met zijn exclusieve bieren een zeer gewaardeerd bierfestival onder de beergeeks. Ook dit jaar kan het festival op maar liefst 3500 bezoekers per dag rekenen.

Er is nog een beperkt aantal kaarten voor beide dagen beschikbaar, dus wees er snel bij. OP = OP!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website https://brouwerijdemolen.nl/global/nl.html

Locatie