Afbeelding
Foto: WMK Kazemier

Zwemloop/SwimRun Reeuwijk + after picknick + afronding ZwemloopCircuit Groene Hart

zaterdag 23 september 2023 10:00

Aan de Elfhoevenplas gaan we voor de dertiende (!) keer in 9 jaar een zwemloop Reeuwijk organiseren op zaterdag 23 september. Bij mooi weer wordt het opnieuw een SwimRun, bestaande uit 3 stukken zwemmen en 3 stukken rennen. De exacte afstanden volgen tzt per whatsapp/via de deelnemersinformatie. Reken op eerst 1x kort zwemmen en 1x kort rennen, daarna aanzienlijk langer zwemmen en langer rennen en tot slot in de laatste 3 heat weer kort zwemmen en kort rennen. In totaal zo’n 1 km zwemmen en zo’n 5 km rennen, allebei verdeeld over 3 stukken.

De SwimRun start om 10.00 uur. Start/loopnummers en badmutsen ophalen kan vanaf 9.45 uur bij de L-steiger aan de Korssendijk.

Inschrijven kan door te mailen naar info@goudasport.nl. Vermeld svp of u aan de korte, midden- of langste afstand mee wilt doen + welke kleur badmuts u eventueel zelf meeneemt. U kunt ook als duo meedoen, waarbij één atleet het zwemonderdeel doet en de andere atleet het lopen voor haar/zijn rekening neemt.
Inschrijven kan tot 22 september.

Wetsuits tijdens de eerste swim zijn toegestaan, badmuts is verplicht (wij hebben ze eventueel te leen).

Knabbelen & Babbelen
Direct na binnenkomst van de laatste atleet wordt bekend gemaakt wie op het podium geëindigd zijn tijdens de zevende jaargang van het ZwemloopCircuit Groene Hart en knabbelen we iets lekkers. Neem jij ook iets lekkers mee (herstelshake/ pinda’s/nootjes/toast/chips/kaas/worst/snack-komkommers)?

Klik hier voor meer informatie. 

Locatie