Doet u ook mee met de bingomiddag op 28 september?
Doet u ook mee met de bingomiddag op 28 september? Foto: Algemene Bejaardenvereniging Bodegraven

Gezellige bingomiddag

donderdag 28 september 2023 13:45

BODEGRAVEN - Op Donderdag 28 september organiseert het bestuur van de Algemene Bejaarden Vereniging Bodegraven weer een gezellige bingomiddag in de nieuwe zaal van Rijngaarde. De zaal is open vanaf 13.15 uur. Alle 50plussers uit Bodegraven-Reeuwijk en omstreken zijn van harte welkom. De entree voor leden is twee euro en voor niet leden vier euro inclusief 1 lot. Om 13.45 uur start de bingo met leuke prijsjes. Bingokaarten kosten veertig eurocent per stuk of twee euro voor een hele kaart. Er worden drie rondes gespeeld. Voor koffie en/of thee met wat lekkers en een drankje wordt gezorgd. Na de Bingo kunnen er lootjes gekocht worden waar ook leuke prijsjes mee te winnen zijn.