Flyer autisme bij vrouwen.
Flyer autisme bij vrouwen. Foto: Stichting Kernkracht

Voorlichting autisme bij vrouwen

donderdag 28 september 2023 19:30

GOUDA - Op donderdagavond 28 september is er in de Veste (Gouda) een voorlichting over autisme bij vrouwen.

Autisme pakt anders uit bij vrouwen als bij mannen. Wil je hier meer over weten, kom dan naar deze voorlichting! Inloop vanaf 19.00 uur. De voorlichting is van 19.30 tot 21.30 uur. Een ervaringsdeskundige van KernKracht vertelt haar verhaal en een psychiater en systeemtherapeut van poli Autisme van GGZ Rivierduinen houden een presentatie. Deze voorlichting is voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Wil je deze voorlichting bijwonen? Meld je dan vóór 27 september aan bij Maartje Weeda door te mailen naar mweeda@kernkracht.nl of te bellen met 06-48507877, dat kan ook via WhatsApp.