Afbeelding

BAAS goes latin! // Salsa & batchata night

vrijdag 29 september 2023 19:00

Mis het niet: de eerste SALSA & BACHATA party in Bodegraven! Kom met ons genieten van een avond vol passie en ritme.

Op het programma staat een workshop BACHATA voor beginners/open level door Andanza, die om 20:00 uur begint. Je kunt al vanaf 19:30 uur binnenlopen. AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP IS GEWENST. Dit kan via: https://www.bueno.nu/.../school/549/schedule-detail/565347

En voor de muziekliefhebbers hebben we een traktatie: DJ Donnie, die nationaal en internationaal bekendheid geniet, zal de avond voorzien van de beste Latin beats, zodat je de hele avond én nacht kunt dansen.

Het beste van alles is dat de entree gratis is, de workshop ook! Iedereen is welkom, zelfs als je niet kunt dansen. Je kunt dan de workshop volgen en de basis van bachata leren of gewoon genieten van de geweldige sfeer. Na de workshop kan je heerlijk genieten van de drankjes en cocktails van Baas en dansen op de beste salsa en bachata nummers van dit moment.

Baas heeft een prachtige houten dansvloer en zorgt voor airconditioning, zodat je in alle comfort kunt dansen en feesten.

Parkeren is eenvoudig en gratis. Je kunt in de straat parkeren in de buurt van Baas. Baas is ook gemakkelijk bereikbaar voor treinreizigers, want het ligt op slechts 2 minuten lopen van station Bodegraven.Mis deze geweldige avond niet en kom de Latin vibes met ons delen!

PROGRAMMA:
Datum: 29 september
Tijd: 19:30 uur: deuren open
20:00 uur: Workshop bachata voor beginners met instructeurs Andanza, Martijn en Daniëlle
Muziek: DJ Donnie, nationaal en internationaal bekend, zorgt voor de Latin beats de hele avond
Entree: Gratis voor iedereen
Locatie: Baas, slechts 2 minuten lopen vanaf station Bodegraven
Extra’s: Een prachtige houten dansvloer, airconditioning, gratis parkeren in de buurt

Een avond vol dans, muziek en plezier voor iedereen, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Klik hier voor meer info.

Locatie