Veel publiek tijdens vorige editie van de postzegelverzamelbeurs.
Veel publiek tijdens vorige editie van de postzegelverzamelbeurs. Foto: Postzegelvereniging Bodegraven-Reeuwijk

Grote postzegelverzamelbeurs

zaterdag 30 september 2023 10:00

REEUWIJK-BRUG- De postzegelvereniging Bodegraven-Reeuwijk organiseert een verzamelbeurs op zaterdag 30 september in zalencentrum De Brug.

Tijdens de beurs vindt u niet alleen postzegels op de tafels, maar ook ansichtkaarten en munten. Daarnaast zijn er ook nog een aantal ruiltafels. Als uw de beurs wilt bezoeken betaalt u twee euro entree. Voor kinderen tot 16 jaar is de toegang gratis. Voor hen ligt ook een gratis stockboekje met mooie postzegels klaar. Tijdens de beurs is een grote verloting. Wilt u een tafel huren? Dan kunt u een mail sturen naar  mdeeststoffeer@planet.nl. Voor meer informatie over de beurs belt u met 06-30709770.  De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur.