Archiefbeeld Parkinson café.
Archiefbeeld Parkinson café. Foto: Parkinsoncafé Reeuwijk

Parkinsoncafé Reeuwijk

dinsdag 13 februari 2024 19:30

Parkinsoncafé Reeuwijk

REEUWIJK-BRUG - Dinsdagavond  13 februari bent u vanaf 19.00 uur welkom in Parkinsoncafé Reeuwijk. Het programma start om 19.30 uur. Het thema van deze avond is:  ’Wat doet de Parkinson Vereniging’. Sprekers op deze avond zijn Paulus en Irma van de Parkinson Vereniging uit Bunnik.

 De Parkinson Vereniging is de vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Het is daarmee ook de plek waar iedereen met zijn vragen over Parkinson(ismen) terecht kan. Het grootste bezit van de vereniging is de onschatbare hoeveelheid en ervaring van de leden. De vereniging is hiermee een zeer waardevolle community. Een ‘club van mensen’ die voor elkaar van grote waarde kan zijn. Of het nu gaat om mensen die zelf een diagnose hebben, of om mensen in hun omgeving. Hierover komen de vertegenwoordigers van de vereniging u iets vertellen. Parkinson heeft u nu eenmaal niet alleen. Na de pauze is er gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Tevens is er volop gelegenheid om contact met lotgenoten te leggen.

Iedereen is welkom. Een bijdrage in de onkosten wordt gevraagd en is 3 euro voor alleenstaanden en 5 euro voor als u samen met iemand anders komt. Het café vindt plaats in Dienstencentrum De Spil.

In verband met de organisatie is vooraf aanmelden verplicht. Geef uw naam, adres en tel. nummer door met aantal personen door een mail te sturen naar info@parkinsoncafereeuwijk.nl.