Wat hoor ik?
Wat hoor ik? Foto: Pexels

Vrijwilligersbijeenkomst met als thema ‘gesprekken voeren’

donderdag 15 februari 2024 19:30

WAARDER - Gesprekken voeren we allemaal. Maar lukt het ook om echt te luisteren naar de ander? De ander met zijn problemen, vragen, emoties? Hoe kom je echt te weten wat de ander bedoeld? Luisteren is een vaardigheid, die aangeleerd kan worden. De vrijwilligersdienst heeft vele vrijwilligers die zich inzetten om hun naasten te helpen. Zij zullen best wel eens tegen problemen aan lopen en daarom wil de vrijwilligersdienst haar vrijwilligers ontmoeten op deze avond rondom het thema ‘Verdiepend luisteren’. 

Als spreker zal Ben de la Mar van ‘luisterGoud’ handvatten geven.

Spreekt dit onderwerp u aan? Ook als u geen vrijwilliger bent via onze dienst bent u van harte welkom op D.V. donderdag 15 februari om 19.30 uur in de Huiskamer van Waarder. Deze open avond is voor iedereen. Er zijn geen kosten aan verbonden.