Afbeelding

Klassiek Reeuwijk – Matangi Quartet

vrijdag 16 februari 2024 20:15

Matangi behoort tot de top van de Nederlandse strijkkwartetten. Sinds zijn oprichting in 1999 is het uitgegroeid tot een van de meest prominente en veelzijdige ensembles in het Nederlandse muzieklandschap en op internationale podia.

Vanaf het allereerste begin aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium van Rotterdam heeft het kwartet zich nooit beperkt tot één muziekstijl. Het is steeds nieuwe avonturen aangegaan, van klassiek tot jazz en van dance tot pop. In die 24 jaar maakten zij 16 cd’s.

Meer info? Ga naar https://www.evertshuis.nl/klassiek-reeuwijk-matangi-quartet

VRIJDAG 16 FEBRUARI 2024

KLASSIEKE MUZIEK

AANVANG 20.15 uur

Zalencentrum De Brug in Reeuwijk

INFO en TICKETS via www.reeuwijkklassiek.nl/

Locatie