Presentatie over het Thuishuis.
Presentatie over het Thuishuis. Foto: Stichting Thuishuis Reeuwijk

Informatiebijeenkomst Stichting Thuishuis Reeuwijk

zaterdag 17 februari 2024 10:00

REEUWIJK-DORP - Op zaterdag 17 februari vindt vanaf 10.30 uur de informatiebijeenkomst plaats van het Thuishuis Reeuwijk. 

In Reeuwijk-dorp wordt het monumentale klooster omgebouwd tot een Thuishuis: een woonvorm met 8 appartementen voor alleenstaande senioren (55+). Ieder heeft zijn eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en pantry, maar deelt de keuken, wasruimte, tuin en hobbyruimte met de andere bewoners. Het wordt ook wel een studentenhuis voor senioren genoemd. Wilt u weten wat wonen in het Thuishuis inhoudt? Bent u benieuwd hoe de appartementen eruit gaan zien en wat de huurprijzen zullen zijn? En wilt u weten hoe de eerste bewonersgroep wordt samengesteld? Kom dan op zaterdagochtend 17 februari naar het Huis van Alles in Bodegraven. Om 10.00 uur gaat de deur open en om 10.30 uur start de presentatie. Vragen? Bel Ellen Fons 06-57952702 of mail naar info@thuishuisreeuwijk.nl.

Locatie