Afbeelding
Foto: Stichting Solh

Benefiet Aria Students Reunion

zondag 18 februari 2024 17:00 tot 23:55

Een avond om impact te maken en te genieten van de Afghaanse cultuur!

Ik ben verheugd om jullie uit te nodigen voor het ARIA Students Reunion-evenement, georganiseerd door Stichting Solh op zondag 18 februari in de Brug te Reeuwijk. Dit is meer dan alleen een avond van samenkomen; het is een kans om onze steun te tonen aan het goede doel en te genieten van de rijke Afghaanse cultuur.

Waarom je dit niet wilt missen
- ???????????????? ??????????: Dit evenement is een geweldige gelegenheid om een positieve impact te maken. We steunen Village of Peace, Stichting Solh en stimuleren de nieuwe generatie om vergelijkbare studentenverenigingen op te zetten. Jouw aanwezigheid telt!
- ?????????????????? ????????????: Laat je betoveren door de prachtige klanken van Samir Rohesh en Band. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!
- ?????????????????? ????????: Geniet van de heerlijke smaken van de Afghaanse keuken. Een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal prikkelen.

??????, ???????? ?????????? ???? ?????? ????? ?????????????? ???? ???? ???? ???? ???????????????? ???? ?????? ?????? ???????????? ???? ?????? ???????????????????? ?????????????????? ???????? ?????? ?????????? ????????. ?????????? ???? ?????????? ?????????????????????????? ??????????, ?????????????????? ???? ?????? ???????????????? ??????????.

Meld je aan via ????.????????????????????.?????? en deel dit bericht met vrienden, collega’s en iedereen die wil genieten van een avond vol betekenis en cultuur.

Bron: Facebookpagina Stichting Solh 

Locatie