Tour of faith met Bisschop Hans van den Hende.
Tour of faith met Bisschop Hans van den Hende. Foto: Bisdom Rotterdam

Tour of Faith brengt bisschop naar Bodegraven

zondag 25 februari 2024 15:00

Tour of Faith brengt bisschop naar Bodegraven  

BODEGRAVEN - Bisschop Hans van den Hende van Rotterdam komt naar Bodegraven! De Tour of Faith, een maandelijkse (geloofs)ontmoeting voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar, doet op zondag 25 februari aanstaande Bodegraven aan en monseigneur Van den Hende is erbij.  

De bisschop viert om 15.00 uur de eucharistie in de St. Willibrorduskerk. Vervolgens vinden in de Doortocht, achter de kerk, een geloofsgesprek en een gezamenlijke maaltijd plaats. Er is alle ruimte voor gezelligheid en goede gesprekken met je leeftijdsgenoten.

Ben jij tussen de 16 en de 30 jaar en zoek je naar meer verdieping in je (geloofs)leven? Sluit je dan aan bij Tour of Faith op 25 februari! Stuur een mail naar jong@bisdomrotterdam.nl en je bent erbij!