Afbeelding
Foto: De Zon Bodegraven

Jam Fever en miniconcert huisband

vrijdag 8 maart 20:00 - 23:55

BODEGRAVEN - Vrijdag 8 maart kun je weer meedoen met Jam Fever in De Zon. Het leukste en tofste open podium voor jong en oud waar je jouw muzikale kunsten kunt vertonen. 

Bij Jam Fever kan iedereen die een instrument bespeelt of zingt meedoen. Er is zelfs een heuse Jam Fever huisband samengesteld. De band geeft 8 december een mini concert aan het begin van de avond. Vertrouwde gezichten hebben hun krachten gebundeld en een aantal nummers ingestudeerd. Daarna kan je natuurlijk aansluiten om lekker samen te jammen of om met je eigen band te knallen. Liever een intieme performance in je eentje? Geen probleem, ook dan kan je shinen op het mooie podium. Jam Fever begint om 20.30 uur en gaat door tot de laatste noten hebben geklonken.

Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van De Zon Bodegraven