Archiefbeeld van de rommelmarkt.
Archiefbeeld van de rommelmarkt. Foto: Hervormde gemeente Reeuwijk-Dorp

Rommelmarkt hervormde kerk

zaterdag 13 april 2024 8:30

REEUWIJK-DORP - Op zaterdag 13 april vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats op het plein voor de Hervormde kerk. Om half negen zwaait het hek open en is het publiek welkom.

Naast het vertrouwde aanbod van kleding, speelgoed, kleine meubelen, antiek en vele huishoudelijke artikelen, is er een divers aanbod van bloemen en planten, waaronder perkgoed. Voor de hongerige magen en dorstige types is eten en drinken verkrijgbaar.

De opbrengst van de rommelmarkt is voor een deel bestemd voor de renovatie van het verenigingsgebouw naast de Dorpskerk. Een ander deel is voor een gemeentelijke toerustingscursus. Een tiende deel heeft een diaconaal doel en gaat naar de organisatie Christian Refugee Relief. Zij vangen vluchtelingen opvangt op Lesbos.

De markt duurt tot 14.00 uur.