Het college van Burgemeester en Wethouders van nodigt u uit voor de debatavond.
Het college van Burgemeester en Wethouders van nodigt u uit voor de debatavond. Foto: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Uitnodiging Debatavond

dinsdag 9 april 2024 19:30

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het college van Burgemeester en Wethouders staat vanaf juni 2022 aan de lat om Bodegraven-Reeuwijk te besturen. Hun plannen zijn verwoord in het collegeprogramma Eerlijk aan de Slag. Tijdens de debatavond op 9 april willen graag met u in gesprek over hoe het gaat in onze gemeente tijdens de debatavond. 

Het college is halverwege de verkiezingstermijn. Burgemeester en Wethouders hebben er flink de schouders onder gezet en er is veel gebeurd de afgelopen twee jaar. Tegelijkertijd hebben ze ook nog twee jaar voor zich. 

Gaan ze op deze voet door? Of moeten zij ergens anders de nadruk op leggen? Vragen die ze graag aan de hand van verschillende stellingen met u, maar ook met partners, ondernemers en inwoners bespreken, tijdens de debatavond. 

Helpt u mee aan een goede basis voor de tweede helft van hun collegetermijn? 

Als u de debatavond wilt bijwonen kunt u het formulier invullen of bellen naar 0172 522 522. Mocht u zelf een stelling hebben die u tijdens de avond graag zou willen inbrengen, dan kunt u dat in het inschrijfformulier aangeven. Het formulier vindt op op https://formulieren.bodegraven-reeuwijk.nl/debatavond/startpagina.

De debatavond is van 19.30 tot 21.30 uur in het Evertshuis in Bodegraven.