Afbeelding

Redactieteam als fundament

Algemeen

Bodegraven-Reeuwijk - Als gevolg van de samenwerking met de Persgroep is het redactieteam van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk nog iets uitgebreid. Het team was altijd al fors qua omvang vanwege de beoogde directe link naar diverse dorpen en kernen.

Het team zorgt voor het fundament aan inhoud met achtergrondverhalen, human interest, verslaglegging van bijzondere evenementen, politieke besluitvorming et cetera. Maar het 'levendige huis' dat elke week op die fundering wordt gebouwd, wordt mede bepaald door de (nieuws)berichten die individuele inwoners, verenigingen, scholen, kerken, bedrijven, organisaties en anderen aandragen. Want met die aankondigingen, verslagen en ontwikkelingen houden zij hun mede-inwoners op de hoogte. Berichten, al dan niet met foto, worden daarom van harte verwelkomd. Aangevuld met de interviews die de redacteuren maken, zorgt dit voor een breed beeld van wat er in Bodegraven-Reeuwijk gebeurt.

In de rubriek Bedrijfsberichten geven wij ruimte aan bijzonder bedrijfsnieuws, zonder nadrukkelijke commerciële boodschap. De agenda in de krant is een selectie van de uitgebreide digitale agenda op www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl. Er zijn simpelweg te veel activiteiten - bijvoorbeeld de vaste (twee)wekelijkse activiteiten - om dat op één pagina vermeld te krijgen. Bij de historische verhalen laten wij oudere inwoners graag aan het woord over hun vroegere werk, hobby's, betrokkenheid enzovoorts.

Stuur uw berichten of suggesties in naar redactie@kobr.nl. Sportberichten kunnen rechtstreeks naar sport@kobr.nl. De sportredacteur zet daarbij niet in op lange verslagen die het complete wedstrijdbeeld schetsen, maar de highlights die voor zoveel mogelijk lezers interessant zijn. Denk aan de deadline voor kopij op maandagmorgen 9.00 uur (sport 14.00 uur) om een bericht diezelfde week in de krant te kunnen krijgen.

Op de foto het redactieteam van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk, met v.l.n.r. Marijke Groot, Elly de Knikker (uitgever), Esther Klein-Duivenvoorden, Ilse Höcker, Stefanie Peters, Wim de Boevère, Loes Kamer, Bert Verver, Marlien van Leeuwen en Paul Engels (hoofd­redacteur). Sonja van den Brink-Bombeke en Hans de Knikker (sportredacteur) ontbreken op de foto.

Beeld: Bert Verver

Afbeelding

Advertentie

Categorieën