Logo kobr.nl

Project Bodegraven-Reeuwijk krijgt vervolg

Bodegraven-Reeuwijk - In april 2017 is Ferm Werk in samenwerking met de gemeente de pilot 'Schoontaken' gestart. Een mooie kans voor een aantal medewerkers uit de betreffende gemeente om onder aansturing van een ploegleider werkervaring op te doen en dagelijks te zorgen voor een schone leefomgeving (onkruid, zwerfaval, bladeren).

Het uitgangspunt van dit project is kijken naar mogelijkheden van de werkzoekenden en hierop waar nodig de werkzaamheden aan te passen. Flexibiliteit bieden in starttijden, hoeveelheid uren en beschikbare dagen maakt dat de medewerkers naar vermogen kunnen meedoen. Het doel van dit project is de doorstroming van de betrokken medewerkers op de arbeidsmarkt te vergroten.

En dat is gelukt. Een aantal van de medewerkers heeft ondertussen een contract getekend bij een reguliere opdrachtgever en met de overige medewerkers is Ferm Werk druk bezig om dit op korte termijn te bewerkstelligen. Omdat we kunnen spreken van een succesvolle samenwerking heeft de gemeente besloten om vanaf januari 2018 ëSchoontaken 2í in het leven te roepen. De eerste selectie≠gesprekken hebben al plaats gevonden en er staat er op korte termijn een rondleiding gepland bij de gemeente voor deze medewerkers, geeft Ferm Werk aan.

Lokale omroep zoekt nieuwe naam

Bodegraven-Reeuwijk - RTVBodegraven, de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk, is op zoek naar een nieuwe naam die aanspreekt in alle kernen van Bodegraven-Reeuwijk. De omroep zoekt een naam die visueel goed kan worden weergegeven en makkelijk is uit te spreken. Verder zijn er geen beperkingen. Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk die een leuke naam weten voor de lokale omroep, kunnen die per e-mail sturen naar info@rtvbodegraven of reageren op de video-oproep die te vinden is op de Facebookpagina van RTVBodegraven. Radio en tv Bodegraven zijn te ontvangen via de kabel en internet≠providers. Kijk voor de frequenties op de website www.rtvbodegraven.nl. Radio Bodegraven is ook te ontvangen via de ether op 107.8 FM.

Meer berichten