Logo kobr.nl
Winnaars en genomineerden van de Ondernemersprijs Midden Holland
Winnaars en genomineerden van de Ondernemersprijs Midden Holland

Geslaagde vierde editie Ondernemersprijs

Gouda - Bodegraven-Reeuwijk - Inspirerende ondernemersverhalen, een enthousiaste gastvrouw en effectief netwerken bleken dé ingrediënten te zijn voor een geslaagde Ondernemersprijs Midden-Holland 2018. In de Goudse Schouwburg kwamen ruim 550 belangstellenden bijeen om mee te maken hoe negen bijzondere ondernemingen in het zonnetje werden gezet, waaronder genomineerde Slagerij Rietveld. Net geen titel 'Onderneming van het Jaar' voor de slagerij - die ging naar Oogzorg Bastiaan Optiek - maar een plek in de top van succesvolle, zich onderscheidende ondernemingen is al een prijs op zich.

De negen genomineerde bedrijven, verdeeld over drie categorieÎn, zijn allen gevestigd in de deelnemende gemeentes, te weten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Zuidplas, Waddinxveen en Krimpenerwaard. In de categorie Detailhandel & Horeca streden De Zalm Horeca Groep uit Gouda, Boerderij en Slagerij Rietveld uit Bodegraven en Oogzorg Bastiaan Optiek om de titel. Laatstgenoemde mocht uit handen van de burgemeester van Waddinxveen, Evert Jan Nieuwenhuis, de fel≠begeerde prijs in ontvangst nemen.

Als winnaar in de categorie
MKB werd Carapax IT uit Gouda winnaar. De onderneming liet Van Munster & Zn. Sanitair uit Gouda en Zilvertron B.V. uit Schoonhoven achter zich. Genomineerden in de categorie Grootzakelijk waren Van Excent Tandtechniek Gouda, Van der Loo Yacht Interiors Waddinxveen en LKP Plants uit Moerkapelle. Van Excent Tandtechniek werd verblijd met de award.

Succesverhalen

Tijdens deze vierde editie bleek weer eens hoeveel kwalitatieve bedrijven in de regio Midden Holland zijn gevestigd en hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Het netwerk≠gedeelte van de avond werd dan ook bijzonder goed benut en was een uitgelezen gelegenheid om elkaar de hand te schudden voor een succesvol 2018.

Reageer als eerste
Meer berichten
sdadasdas